Homeopati

EXTRA!

Nötter är Godis

Men först en grönsak.... Jordnöten...som balanserar Blodsockernivån, skyddar och minskar risken för Hjärt och Kärlsjukdomar. Valnöten.... Omega 3 rik... Minskar det skadliga kolesterolet, samtidigt som det goda Kolesterolet ökar, motverkar inflammationer som kan skada blodkärlen Mandel.... RiK på E-vitamin..kraftfull som antioxidant.

D-vitamin och Gurkmejram minskar inflammatorisk Plackbildning

Lägre risk för Parkinsson, mindre risk utveckla depression, minskar risken att drabbas av stroke, skyddar mot kärlsjukdomar ..... Kombinera med Calc sulf X6, Ferrum phos X6, Kalium sulf X6 två tabl av var medel efter frukost och före Sänggåendet.

Nu vet vi säkert!

Dioxciner i blod och kärlväggar utgör en stor fara för åderförkalkning Var noga med dagligt intag av antioxidanter låt undersöka kärlvävnaden regelbundet.

AGERBJER PROFESSIONAL HOMEOPATHIC HEALTH

Homeopaten behandlar symtom och sjukdomar som ett uttryck för ett för patientens inre miljöhot. Bilden av din Iris avspeglar den ständigt föränderliga miljöstruktur vår hälsa skall utvecklas i. Till detta adderas vitamin och mineraltester. Med Irisdiagnos avläser vi interna organfunktioner, fysiologiska förändringar, avslöjar stress, funktionen hos enskilda organ till organsystem, blockeringar av organfunktioner, immunförsvarets kondition och på ett tidigt stadium se risker för framtida svagheter i vårt finstämda system. Vi ska se till att de organ och de organsystem som fungerar mindre bra, inte utsätts för ytterligare påfrestningar genom felaktig till skadlig diet eller olämpligt levnadssätt. Kroppens strävan att utsöndra slaggprodukter och fylla på "Function Food" med högvärdig näring ska understödjas inte undertryckas. Viktigt att vi aldrig tänker samma symtom och sjukdomar som lokala åkommor. Nej i de flesta fall har vi brister/felaktigheter inom vår konstitution eller den inre miljön, och boven till detta finns både utanför och inom oss. /Gunnar Agerbjer

Ett par steg mot ett friskare liv!
Jämför dig inte med andra. Välj bort sådant som du inte vill eller kan göra som Du inte tycker är viktigt. Sätt upp mål som du känner är rimliga både med jobbet och fritiden. Erkänn dina och andras begränsningar MEN! var inte rädd för att ta upp dagliga konflikter till ytan. De flesta beror uteslutande på missförstånd. Släpp loss - var lite extra busig ibland! Det om något stärker ditt själförtroende. Ja totala hälsan åker med av bara farten. Tala om allt! Din kost, din motion, Din sömn. Om detta är i rätt proportion förstärks Hela Ditt immunförsvar och du bevarar Dig betydligt friskare. Din Homeopat och Irisdiagnostiker har svaret

Till sist:

KIDS     JOB     TAXES
Need any other reasons to take your One Daily multivitamin/multimineral for activ Adults?
 
 

Stressad och utbränd

Din Iris avslöjar om du är i riskzonen

Stress är en primitiv överlevnadsfunktion. När vi känner oss stressade spänns våra muskler, blodtrycket höjs, adrenalinhalten ökar och kroppen är redo för strid eller flykt, men för den moderna människan blir det sällan tillfälle till vare sig strid eller flykt. Följden blir en lagrad stress som tar hårt på kroppens organ och immunförsvar. En hög stressnivå kan få stora följder i allt från hjärtinfarkt, högt blodtryck, allergier, depressioner, sömn och koncentrationsproblem, försvagat immunförsvar, infektioner, ökad risk för cancer, muskelsmärtor, utmattning, irritation, beslutsvånda och en förhöjd konsumtion av fet och söt mat.
Stressad och utbränd?

1995 införde England, landet som leder utvecklingen inom stresshantering en lag som gör oss alla som utsätter andra för farlig stress juridiskt ansvariga......Arbetsgivare ....o.s.v.